Jobba hos ossLRI Olympus söker nu en Produktspecialist inom området mikroskopi. 


Arbetsuppgifterna innebär att identifiera, skapa och utveckla LRI Olympus kundbas i Sverige. Du genomför kundmöten, håller i demonstrationer, deltar på utställningar mm 


Kundsegmenten utgörs bl a av klinisk verksamhet på sjukhus, forskning på universitet samt utveckling/kvalitet/produktion inom industri. 


LRI Olympus erbjuder marknadsledande produkter inom området mikroskopi, från kliniska laboratoriemikroskop till avancerade konfokalsystem för forskning. 

Olympus har ett mycket brett utbud av utrustningar för industri som täcker in utveckling, forskning och tillverkning. 


Våra förväntningar: 

Du är lösningsorienterad, handlingskraftig och driver projekt i hamn. Din förmåga att skapa och utveckla kundrelationer är viktig i ditt dagliga arbete. 


Du får gärna vara tekniskt intresserad, gärna med en biologisk eller teknisk bakgrund och nyfiken på våra kunders behov. Du är en social person som har lätt att träffa nya människor och skapa kontaktnät. 


Vi erbjuder: 

Du kommer att arbeta med mycket konkurrenskraftiga produkter som är marknadsledande inom sitt område. Olympus har ett väl genomarbetat utbildningsprogram där du får all den utbildning du behöver för arbetsuppgiften. Du kommer också få allt det stöd du behöver av dina kolleger som alla har lång erfarenhet av mikroskopiförsäljning. 


Tjänst: Heltid 


Har du det som krävs för att lyckas hos oss ser vi gärna din ansökan snarast! 


                          Kontakta:

                          Peter Lindelöf

                          LRI Instrument AB

                          E-post: peter@lri.se LRI tillhandahåller mikroskoplösningar för forskning, sjukvård, utbildning och industri. LRIgrundades 1971 och hade då som huvudsyssla försäljning av professionell fotografisk utrustning till universitet och sjukvård. Från 1980 förändrades inriktningen mot dagens mikroskopibaserade lösningar och LRI har sedan dess uteslutande arbetat med försäljning och service av mikroskopisystem. 2010 utökades samarbetet med Olympus som återförsäljare i södra Sverige till att LRI nu är distributör av Olympus mikroskopisystem i Sverige.

 

 

Copyright © All Rights Reserved  LRI Instrument AB 2017